Setari Cookie-uri

Zavo si Ashton Kutcher vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Probleme, Viorele? Se pare ca Lis, fostul primar al Capitalei nu mai are noroc la pacanele, asa ca Oana a sarit in ajutorul sau. Femeia si-a amanetat bijuteriile pentru a face rost de bani, informeaza Libertatea.

Ernest are musculite in ochi. In urma unei ecografii oculare, prezentatorul show-ului Ochii din Umbra a aflat ca are tulburari in corpul vitros. Care a fost concluzia lui Ernest? „Se pare ca am niste musculite in ochi.”, a spus acesta informeaza Libertatea.

Oana Zavoranu o ia razna. Vedeta vrea sa ii cumpere motanului sau, Marty, o geaca de piele si pantofi. De ziua lui, motanul a avut parte de o petrecere pe cinste: tort, confetti, sampanie si baloane, dupa care a participat la cateva emisiuni... exact ca un div care se respecta, informeaza Click.

Ashton Kutcher
s-a saturat de oamenii de pe Terra. Actorul si-a cumparat recent un bilet pentru o vacanta in spatiu. Richard Branson, detinatorul companiei Virgin Galactic, primul aeroport spatial, a marturisit faptul ca Ashton Kutcher va pleca in curand in spatiu alaturi de alti turisti, informeaza GossipCop.

Fiica lui Whitney Houston nu se casatoreste. Chiar daca are o relatie cu fratele sau vitreg, Bobbi Kristina nu este logodita. Inelul cu diamant pe care tanara il poarta si seamana cu unul de logodna este inelul mamei sale, informeaza DailyMail.

Actorul din seria Home Alone (Singur acasa) isi bate joc de viata sa. Macaulay Culkin are 31 de ani si este dependent de medicamente. „Nu doarme, bea energizante si abuzeaza de antidepresive. A ajuns un schelet si va muri curand.”, a spus tatal acestuia informeaza Click.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.