Setari Cookie-uri

Madonna si Angelina vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Marin se desparte?! Vedeta a spus ca divortul de Stefan Banica Jr nu ar fi ceva care sa o darame si nici nu ar vedea asta precum sfarsitul lumii. "Privesc mult mai detasata acest subiect in a doua mea viata ca familista", a declarat Andreea informeaza Cancan.

Madonna ar trebui sa isi schimbe tinutele. Cantareata a fost prezenta pe scena festivalului de muzica Bayfront Park din Miami, unde a purtat un body ciudat care ii strangea fundul lasat, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Angelina Jolie zboara. Actrita a fost fotografiata de paparazzi, urcandu-se la bordul unui avion de mici dimensiuni. Angie are brevet de pilot, insa ii este teama sa zboare singura, fiind intotdeauna insotita de un instructor, informeaza The Sun. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Tori Spelling este din nou insarcinata. La doar cinci luni de la nasterea fetitei Hattie, Tori a declarat ca este insarcinata cu cel de-al patrulea copil, informeaza TodayEntertainment. Sincer acum, ce mai are de facut in afara de copii? Sa lucreze? Nici vorba.

Uma Thurman este insarcinata. Actrita este in vacanta impreuna cu fetita ei, Maya, in varsta de 13 ani, si a mers la plaja, afisandu-si burtica deja proeminenta, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.