Setari Cookie-uri

Foto: Asa arata amanta lui Mutu!

Este posibil ca Adrian Mutu sa calce din nou stramb?

Este posibil ca Adrian Mutu sa calce din nou stramb?

Tanara, in varsta de 24 de ani, originara din Bucuresti, pare a fi o femeie pe gustul lui Adrian Mutu. Cei doi au fost in vacanta impreuna cu mai multi prieteni, insa gurile rele spun ca intre ei este mai mult decat o relatie de prietenie.

Andra Chiorascu, care este de profesie fotomodel, l-a cunoscut pe Adrian Mutu in urma cu ceva timp prin prisma unor prieteni comuni. Au petrecut cateva zile impreuna, pe Coasta de Azur, iar acum surse din anturajul brunetei sustin ca cei doi au avut o aventura.

Se pare ca Adi Mutu i-ar fi spus Andrei sa se desparta de iubitul ei oficial. Tanara neaga orice relatie de amor cu Mutu, dar nu s-a putut abtine sa spuna ca este un barbat special.

"Asa este, am avut o relatie cu un baiat din oras, dar s-a terminat. Este adevarat si ca il cunosc pe Adrian Mutu, dar nu am avut o aventura cu el. Ne-am cunoscut intr-o vacanta si am petrecut cateva zile impreuna, deoarece imparteam acelasi cerc de prieteni. Este un barbat deosebit, dar atat", a declarat Andra pentru Click.

Click aici pentru a vedea fotografia cu amanta lui Adrian Mutu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.