Setari Cookie-uri

Daniela Crudu si Carmen Harra vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Daniela Crudu nu se mai spala. Vedeta (daca o putem numi astfel) a venit in emisiune murdara pe picioare, informeaza Click. Daniela s-a scuzat spunand ca i s-a stricat masina si a trebuit sa o repare. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Serban Huidu isi rasfata sotia. Barbatul are grija ca sotiei sale sa nu ii lipseasca nimic, de aceea ii duce pachetelul cu mancare la serviciu, fiind insotit de soferul sau personal, informeaza Cancan.

Oana Roman s-a apucat de actorie. Femeia s-a plictisit de viata petrecuta prin cafenelele de lux, alaturi de barbati tinerei si musculosi si a zis ca este timpul si pentru ceva nou, informeaza Cancan. Sa vedem cat o va tine si pasiunea asta.

Clarvazatoarea Carmen Harra ramane fara aura. Ofensata de faptul ca o ziarista a comentat urat la adresa ei, Carmen Harra a explodat. „Du-te in Dumnezeii tai. Oameni de joasa speta ce sunteti. Nu ma compar cu tiganii vostri din Ferentari. Nu pot sa ma cobor la nivelul asta. Trebuie sa ma pretuiti. Nu mai vreau sa aud in viata mea de Romania.”, a declarat clarvazatoarea pentru Acces Direct, informeaza Libertatea.

Justin Bieber are chef de glume... asa ca e dat in judecata. Cantaretul a facut public un numar de telefon, din care lipseau ultimele doua cifre. Mesajul a fost „Sunati-ma”. Imediat cum au citit fanii asta, au isterizat si au incercat toate variantele posibile pentru a vorbi cu Cap de Mop. Din aceasta cauza un cuplu a fost sunat de peste 1.000 de ori. Barbatul si femeia nu au mai suportat si au hotarat sa il dea in judecata, cerand despagubiri pentru stresul suferit, informeaza Libertatea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.