Setari Cookie-uri

Andreea Balan si Dannii Minogue vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Andreea Balan recunoaste (un pic asa) faptul ca si-a pus silicoane. In sfarsit nu ne mai duce cu pluta. Invitata in platou la Povestiri de noapte, cantareata a declarat: “La 19 ani s-a spus prima oara ca eu as fi avut o interventie. Poate iau niste anticonceptionale, m-am dezvoltat, nu mai am 14 ani. In ultimul timp nu am mai zis nimic de tinctura, patrunjel sau de ce au mai spus ei ca nu sunt penibila sa spun chestia asta. Acum spun doar atat: Dragilor, daca va place ce vedeti, asta e, nu mai conteaza. Intelegi?

Carmen Harra are din nou Karma pozitiva. Dupa ce acum o saptamana declara prin presa ca nu vrea sa mai auda de taranii din Romania si ca nu va mai veni pe la noi (Doamne, ajuta!), femeia a uitat ca din asta traieste, asa ca si-a bagat coada intre picioare si a luat stilul femeii umile. “In copilarie nu aveam nimic, caram apa cu galeata, n-am avut jucarii si mancam ce apucam.”, a declarat Carmen Harra pentru Cancan. Si acum lumea de la tara cara apa cu galeata. Cine avea jucarii pe vremea aia? Carmen, nu ne-ai impresionat deloc.

Citește și:

Cristi Brancu isi lauda fiul. „Fiul meu e bogat. Are deja un cont de 10.000 de euro si doua masini.”, a declarat Cristi Brancu, informeaza Libertatea. Omul asta nu stie cu ce sa mai apara prin presa?

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.