Setari Cookie-uri

Video: J Lo si Marc Anthony, scandal in fata camerelor de filmat

Jennifer Lopez si Marc Anthony au lasat inital impresia unei despartiri amiabile, dar iata ca lucrurile nu stau chiar asa.

Desi amandoi au noi parteneri de viata, e clar ca intre J Lo si Marc exista inca niste tensiuni nerezolvate. In ciuda faptului ca au acceptat sa jurizeze impreuna un concurs, tocmai pentru a arata ca se inteleg foarte bine, intre ei a izbucnit un scandal de indata ce au avut pareri diferite.

Trebuiau sa decida finalistii emisiunii, dar discutiile nu au mers cum ar fi fost normal. Plina de ea si foarte incapatanata, Jennifer l-a scos din minti pe Marc. "Trebuie sa asculti si argumentele mele, altfel ce naiba mai caut aici?", a urlat cantaretul. La un moment dat, cand fosta sotie incerca sa ii explice ca cineva cu o voce foarte buna nu trebuie neaparat sa impresioneze, Marc i-a retezat-o scurt: "Tu cu cine crezi ca vorbesti?"

Cireasa de pe tort a fost insa momentul cand artistul portorican s-a referit la concurentele emisiunii cu apelativul "iubitele", ceea ce a facut-o pe J Lo sa ii strige "Esti un porc!".

Citește și:

Click aici pentru a vedea clipul cu scandalul.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.