Setari Cookie-uri

Britney Spears si Pippa Middleton vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Adela Popescu s-a reprofilat pe muzica. Vedeta se pregateste sa filmeze primul sau videoclip alaturi de trupa Dj Project, clip ce va fi format doar din succesiunea a 10.000 de fotografii, informeaza Click.

Giulia Anghelescu este o mamica fericita. „Am avut emotii din primul moment in care am ajuns in spital dar mai ales in momentul in care am tinut-o in brate. A fost o nastere foarte usoara iar perioada de recuperare pare si ea la fel.”, a declarat cantareata.

Iubitul lui Britney Spears i-a luat intreaga avere. Jason Trawick, viitorul sot si managerul vedetei, a fost desemnat prin ordin judecatoresc administratorul averii lui Brit. Barbatul va imparti rolul de tutore cu tatal lui Britney, cel care s-a ocupat de averea cantaretei inca din 2008. Lui Britney Spears inca ii este interzis sa se apropie de bunurile sale, ceea ce inseamna ca inca nu si-a regasit echilibrul psihic si emotional, informeaza TheSuperficial.

Citește și:

Marii actori de la Hollywood vin in Romania. Cea de-a treia parte a filmului The Expendables (Eroi de Sacrificiu) va fi filmata la noi in tara. Asadar, cei care vor pune piciorul pe pamant romanesc vor fi Bruce Willis, Jet Li, Jason Stathan, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Chuck Norris si Jean Claude Van Damme, informeaza Libertatea.

Kris Humphries ii da sfaturi lui Kanye West, noul iubit al lui Kim Kardashian. „Mult noroc. O sa ai nevoie de asa ceva.”, i-ar fi urat baschetbalistul lui Kanye. „In timpul relatiei, Kris i-a fost fidel lui Kim, insa el se indoieste ca ea s-ar putea lauda cu asta.”, a declarat o sursa, informeaza DailyMail.

Fundul Pippei Middleton ajuta femeile sa isi gaseasca sufletul pereche. Jenny Fitzgerlad, 43 de ani, a investit 6.000 de lire sterline in operatii estetice pentru a avea un fund precum al Pippei. La doar trei luni de la interventia chirurgicala si-a intalnit barbatul viselor, cel cu care se va casatori, informeaza Libertatea.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    10 Aprilie 2012
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.