Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu si Alexandra Stan vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Oana Zavoranu iese la inaintare. Vedeta nu suporta sa vada ca Pepe este fericit, asa ca pune paie pe foc pentru un scandal de proportii. „Pepe nu-si doreste puradelul cu Pastrama. Se vede in ochii lui. A lasat-o bortoasa din greseala.”, a declarat Oana Zavoranu informeaza Libertatea.

Bat clopotele de nunta. Andrei Iordache, fiul lui Botezatu, i-a oferit inelul de logodna iubitei sale. „Sunt un romantic incurabil. Inca nu m-am insurat. Este un inel, nu stiu daca este chiar de logodna, dar este un gest sincer, din suflet, cu dragoste. Eu acum sunt indragostit.”, a declarat acesta informeaza Cancan.

Alexandra Stan nu uita de unde a plecat. Vedeta se afla intr-o continua ascensiune internationala, insa in timpul liber ramane aceeasi fata modesta, de la tara. Cantareata locuieste in comuna Valu lui Traian, intr-o casa taraneasca, fara gaze si canalizare, informeaza Cancan.

Citește și:

Cristina Spatar este din nou mama. Cantareata a nascut in aceasta dimineata o fetita. „Sunt extrem de fericita! Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, este extrem de sanatoasa si vioaie.”, a declarat vedeta informeaza Ring. Cristina mai are un baietel, Albert, in varsta de trei ani.

Mila Kunis, noua fata Dior. Vedeta apare intr-un pictorial in care promoveaza noua linie de posete pentru umar. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.