Setari Cookie-uri

Cazul Huidu: Citeste aici verdictul

La 21 iunie, Serban Huidu va da ochii cu rudele celor trei persoane pe care le-a accidentat mortal in toamna anului trecut.

Judecatorii brasoveni au stabilit ca atunci sa inceapa procesul „Carcotasului". Huidu sustine in continaure ca masina a derapat si ca el a facut tot posibilul sa evite accidentul.

Procurorii au dat publicitatii, ieri, rechizitoriul in cazul accidentului produs de Huidu in octombrie 2011. Iata ce a declarat realizatorul tv in fata anchetatorilor: „In data de 16.10.2011, in jurul orei 11.40, impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii minori si cu bona acestora, au plecat din orasul Predeal spre municipiul Brasov. Invinuitul a precizat ca drumul nu era aglomerat, nu se circula in coloana pe niciunul din sensurile de mers,
iar afara fulguia, carosabilul fiind acoperit cu mazga. Cand a ajuns in zona localitatii Timisul de Sus, la inceputul unei pante, inainte de o curba la dreapta, a simtit ca autoturismul pe care il conducea a inceput sa derapeze si sa patrunda pe contrasens si, desi a incercat, prin manevre aproape instinctuale, sa readuca autoturismul pe traiectoria initiala, nu a reusit, intrand in coliziune cu un autoturism de culoare rosie care circula pe sensul opus. Invinuitul a mai precizat ca, anterior accidentului, sotia sa s-a intors in spate catre copii, moment in care crede ca s-a uitat si el spre sotia sa, fara insa a pierde din campul vizual drumul.", se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor.

Citește și:

Expertiza tehnica a aratat ca Huidu a avut o viteza de 87 de km/ora, desi in zona limita este de 50km/ora si peste tot sunt indicatoare cu depasirea interzisa si avertizari de curbe periculoase. Dacia Logan in care se aflau cele trei victime avea doar 40km/ora.

Huidu putea preveni producerea accidentului. Click aici pentru a afla mai multe.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.