Setari Cookie-uri

Tom Cruise si Christina Aguilera vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Mandinga indeamna artistii romani sa mearga la Eurovision. Artistii de la Mandinga le-au marturisit lui OLiX si lui DJ Yaang ca participarea la Eurovision le-a deschis drumul in cariera internationala si ca deja au foarte multe concerte in Europa, dar si in China sau Japonia. Sfatul lor pentru toti producatorii si artistii care nu cred in preselectia romaneasca la concursul Eurovision este: „Duceti-va!

Blestemul varstei de 33 de ani! Tom Cruise este urmarit de un blestem: Mimi Rogers, Nicole Kidman si Katie Holmes sunt cele trei femei care s-au casatorit cu actorul, insa toate au hotarat sa divorteze cand au implinit varsta de 33 de ani, informeaza DailyMail.

Christina Aguilera isi uraste bunicii. Cantareata refuza cu inversunare sa vorbeasca sau sa ii viziteze. Acestia isi doresc din toata inima sa o mai vada inainte de a muri insa, X-tina gaseste mereu pretexte pentru a evita sa ii intalneasca, informeaza Click.

Citește și:

Antonia are o pasiune pentru Madalina Ghenea. Legat de premiul castigat (Cea mai frumoasa femeie din 2012), cantareata a declarat: „Sincer, nu cred ca meritam locul intai. Cred ca merita o alta fata, care este, dupa parerea mea mai frumoasa decat mine – Madalina Ghenea”.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.