Soc: De ce doarme Donatella Versace intr-un frigider?

Soc: De ce doarme Donatella Versace intr-un frigider?
Kudika
3 Iulie 2012

Vrei sa fii o diva precum Donatella Versace?

Atunci cumpara-ti un frigider si transforma-l in dormitorul tau.

Citeste si:
Casa de moda Dior: de ce voi fi mereu indragostita de creatiile lor

Creatoarea de moda Donatella Versace, in varsta de 57 de ani, a declarat intr-un interviu recent ca doarme intr-o lada frigorifica "in fiecare noapte" pentru a-si mentine tineretea, informeaza Mediafax.

Ea a recunoscut ca a folosit botox in trecut, doar "numai in zona fetei, nu pe trup". Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezinta "rezultatul unei munci din rasputeri" si a faptului ca doarme cateva ore in fiecare noapte intr-o lada frigorifica, informeaza femalefirst.co.uk.

"Cum reusesc sa ma mentin tanara? Nu ati auzit inca? Dorm in fiecare noapte intr-o lada frigorifica", a spus Donatella Versace.

Donatella Versace, nascuta pe 2 mai 1955, este vicepresedintele executiv si designerul principal al grupului Versace. Creatoarea italiana detine 20% din actiunile casei de moda Versace, iar fratele ei, Santo Versace, detine 30 de procente. Allegra Versace, fiica Donatellei, a mostenit 50% din actiunile grupului, dupa moartea lui Gianni Versace, fratele Donatellei si fondatorul acestei case de moda.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri