Setari Cookie-uri

Smiley si Delia Matache vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Matthew McConaughey, barbatul care a fost declarat de curand Cel mai sexy tatic de la Hollywood, va avea inca un copil. Actorul american va deveni tata pentru a treia oara, sotia starului, Camila Alves, anuntand de curand ca este insarcinata, informeaza Click.

Delia Matache devine patroana unui boutique de fite. Viitorul sot al cantaretei, Razvan Munteanu, a deschis ieri pe Lipscani un boutique de fashion, unde se pot gasi cele mai frumoase colectii ale unor branduri de lux cunoscute, precum Dolce&Gabbana, Versace, Roberto Cavalli, Galliano, CNC si Moschino.

Smiley face cadouri fanilor de pe Facebook. Cantaretul isi rasplateste fanii adevarati cu o compilatie cu piese care au fost mai putin promovate. Tracklist-ul include 17 melodii care se regasesc pe cele doua albume solo ale artistului, In lipsa mea si Plec pe Marte. Compilatia se numeste 600.000 si poate fi descarcata gratuit de pe pagina de Facebook a artistului.

Citește și:

Trupa Radio Killer a lansat un nou clip. „Clipul nostru nou este simplu si in acelasi timp expresiv. Cred ca o sa dea idei multor fete”, spune Lee Heart. „Ne-am dorit sa surprindem un moment simpatic din viata unui cuplu. Ea vine la el acasa, intra prin efractie si-l gaseste dormind, asa ca…isi face de cap”, adauga Paul razand.

Foto by Alena Ozerova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.