Setari Cookie-uri

Fetita unei cantarete internationale vorbeste cu mortii

Despre ce copil este vorba?

Cantareata americana Pink a declarat, intr-un interviu, ca fiica ei in varsta de 13 luni are capacitati paranormale si poate sa comunice cu spiritele unor persoane decedate, informeaza Mediafax.

Pink si sotul ei Carey Hart au impreuna o fiica, Willow, in varsta de 13 luni. Cantareata americana, in varsta de 32 de ani, crede cu tarie in faptul ca bebelusii au o legatura puternica cu lumea spirituala si este convinsa ca Willow a "vazut" spiritele unor persoane decedate, de mai multe ori in ultimele luni, informeaza music-news.com.

"Da, absolut! Ea vede spirite tot timpul. Cred ca ei (bebelusii) pot sa vada spirite, iar Willow a incercat sa ofere biscuitul ei unei entitati care se afla chiar in fata ei, spre care radea, de mai multe ori in ultimele sase luni", a declarat artista americana intr-un interviu acordat in emisiunea radiofonica "Kyle and Jackie O" din Australia.

Citește și:

"Willow se descurca bine cand vine vorba sa imparta ceva cu ceilalti, dar daca unul dintre copii nu vrea sa ia jucaria pe care ea i-o ofera, atunci ea il bate in cap pe acel copil cu jucaria respectiva. E o persoana care imparte cu agresivitate", a mai spus cantareata.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.