Setari Cookie-uri

Afla aici: Cum a impresionat Madonna 50.000 de persoane

Madonna a facut cel mai frumos gest din lume.

In timpul concertului de la Amsterdam, cantareata s-a oprit din cantat pentru cateva momente si i-a inmanat microfonul unui barbat din public pentru ca acesta sa o ceara in casatorie pe iubita sa, in timpul concertului si in fata spectatorilor prezenti la eveniment, informeaza Mediafax.

Dupa ce a auzit ca in public se afla un barbat care vrea sa o ceara in casatorie pe iubita sa, artista americana si-a intrerupt concertul pentru cateva momente, dorind sa se implice in acest evenimnt inedit, informeaza express.co.uk.

"Sa nu salivezi pe microfonul meu, ai inteles? Haide, esti pregatit? Si fa-o cu sentiment. Din inima, baby!", a spus cantareata.

Iubita barbatului a acceptat cererea in casatorie, iar Madonna a indemnat tanarul cuplu sa se sarute pasional, strigand de pe scena: "Cu limba! Sarutati-va intim! Haideti, luati-va o camera undeva!".

Citește și:

Artista le-a oferit tinerilor logoditi si cateva sfaturi din experienta personala: "Vreau sa va dau un sfat: Sa nu mergeti niciodata seara la culcare suparati unul pe celalalt!".

Dupa o scurta ezitare, cantareata a adaugat: "Un al doilea sfat: Invatati sa spuneti: «Am gresit»".

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.