Setari Cookie-uri

Video impresionant: Povestea socanta a Singuraticului

Ce faci cand esti parasita de partenerul de viata?

Despartirea de iubita lui a fost un eveniment marcant pentru personajul care a inceput sa-si spuna "Singuraticul". A fost pe punctul de a se sinucide, dar a trecut peste toate printr-o metoda inedita, informeaza Mediafax.

Jeff Ragsdale, actor si comediant in New York, a fost atat de depresiv dupa despartirea de prietena lui incat a ajuns in pragul disperarii. Asa ca a decis sa ia masuri drastice, informeaza Daily Mail.

"Daca cineva vrea sa vorbeasca despre orice sa ma sune (347) 469-3173. Jeff, un tip singuratic", asa sunau anunturile cu care el a impanzit New York-ul. Raspunsurile au fost cu mult peste asteptari.
"Imediat, am inceput sa fiu sunat de un numar enorm de mare de oameni si dupa prima saptamana, cand anuntul a ajuns pe internet, eram contactat de oameni din toata lumea
", relateaza Jeff.

Citește și:

In prima zi a primit 100 de telefoane si SMS-uri. O saptamana mai tarziu cifra lor a ajuns la o mie. In total, pana acum, peste 70.000 de oameni l-au contactat pe Jeff din tari ca Marea Britanie, Arabia Saudita sau Vietnam.

Jeff Ragsdale, in varsta de 40 de ani, a mentionat ca a fost contactat de oameni foarte diferiti, de la prizonieri ai inchisorilor pana la brokeri de pe Wall Street. El a precizat ca se afla in relatii foarte apropiate cu aproximativ 20 dintre ei, cu care vorbeste zilnic.

Multi l-au sunat sa-i spuna ca nu este singur, altii l-au incurajat, unii i-au dat sfaturi, altii au primit sfaturi de la el.

A fost atat de marcat de experienta incat s-a hotarat sa scrie o carte despre toate evenimentele de cand a postat anunturile.

Impreuna cu alti doi colaboratori, el a strans toate apelurile si mesajele pe care le-a primit si le-a introdus in carte.

Citește și:

Mesajul lui Jeff este ca intr-un oras ca New York, cu peste opt milioane de locuitori, te poti simti cel mai singur om daca nu iei atitudine.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.