Despartirea de iubita lui a fost un eveniment marcant pentru personajul care a inceput sa-si spuna "Singuraticul". A fost pe punctul de a se sinucide, dar a trecut peste toate printr-o metoda inedita, informeaza Mediafax.

20 de cărți pentru copii pe care trebuie să le citești ca adult

Jeff Ragsdale, actor si comediant in New York, a fost atat de depresiv dupa despartirea de prietena lui incat a ajuns in pragul disperarii. Asa ca a decis sa ia masuri drastice, informeaza Daily Mail.

"Daca cineva vrea sa vorbeasca despre orice sa ma sune (347) 469-3173. Jeff, un tip singuratic", asa sunau anunturile cu care el a impanzit New York-ul. Raspunsurile au fost cu mult peste asteptari.
"Imediat, am inceput sa fiu sunat de un numar enorm de mare de oameni si dupa prima saptamana, cand anuntul a ajuns pe internet, eram contactat de oameni din toata lumea
", relateaza Jeff.

In prima zi a primit 100 de telefoane si SMS-uri. O saptamana mai tarziu cifra lor a ajuns la o mie. In total, pana acum, peste 70.000 de oameni l-au contactat pe Jeff din tari ca Marea Britanie, Arabia Saudita sau Vietnam.

Jeff Ragsdale, in varsta de 40 de ani, a mentionat ca a fost contactat de oameni foarte diferiti, de la prizonieri ai inchisorilor pana la brokeri de pe Wall Street. El a precizat ca se afla in relatii foarte apropiate cu aproximativ 20 dintre ei, cu care vorbeste zilnic.

Multi l-au sunat sa-i spuna ca nu este singur, altii l-au incurajat, unii i-au dat sfaturi, altii au primit sfaturi de la el.

A fost atat de marcat de experienta incat s-a hotarat sa scrie o carte despre toate evenimentele de cand a postat anunturile.

Impreuna cu alti doi colaboratori, el a strans toate apelurile si mesajele pe care le-a primit si le-a introdus in carte.

Mesajul lui Jeff este ca intr-un oras ca New York, cu peste opt milioane de locuitori, te poti simti cel mai singur om daca nu iei atitudine.

Adela Popescu si Radu Valcan, vacanta de vis in New York: GALERIE FOTO

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: