Foto: Asa arata sutienul de un milion de dolari

Foto: Asa arata sutienul de un milion de dolari

Ai vrea sa porti un astfel de sutien?

Un sutien în valoare de 1 milion de dolari a fost creat de o companie americana din statul Michigan, relateaza Mediafax.

Sutienul de 1 milion de dolari a fost creat în linistitul oras Birmingham din statul Michigan, ce are o populatie de circa 20.000 de locuitori, informeaza dailymail.co.uk.

Incluzand diamante de 500 de carate si aur de 18 carate, el a fost creat de Birmingham Estate and Jewelry Buyers. Cei 40 de angajati ai acestei companii americane au avut nevoie de aproape un an pentru a-l confectiona.

Dupa modelul sutienului în valoare de 2,5 milioane de dolari - Fantasy Treasure Bra - purtat de modelul Miranda Kerr la o prezentare din 2011 a casei de moda Victoria's Secret, si acest obiect de lenjerie intima contine diamante naturale, care sunt încrustate în fire din aur solid ce cantaresc 750 de grame, afirma proprietarul companiei, Anthony Aubry.

"Diferenta dintre sutienul nostru si sutienul creat de casa Victoria's Secret consta în faptul ca sutienul casei Victoria's Secret includea o tesatura textila, iar diamantele erau încrustate în ea. În cazul sutienului nostru nu exista niciun fel de tesatura textila, diamantele sunt încrustate în aur masiv", a mai spus Anthony Aubry.

Aubry a precizat ca sutienul a primit numele sotiei sale, Rita, iar pretul de vanzare al acestui articol vestimentar a fost fixat la 1 milion de dolari.

Featured foto by Antonio Guillem via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri