Setari Cookie-uri

Video: Asa arata cel mai mare fund din lume

Kim Kardashian ar fi invidioasa pe formele tinerei.

A vrut sa isi schimbe aspectul fizic, asa ca a ales zona fundului. Vanity Wonder, mama a doi copii, a cheltuit peste 15.000 de dolari pe injectii ilegale, care sa ii mareasca fundul. Inainte era mandra de “capodopera” ei, acum ii pare rau si chiar recunoaste ca a fost “proasta” pentru ca a apelat la aceasta tehnica.

Femeia, in varsta de 30 de ani, a aparut de curand in emisiunea This Morning si a vorbit deschis despre obsesia ei:

Chiar a fost o obsesie. Simteam ca sunt intr-o continua competitie cu celelalte dansatoare, asa ca am zis sa vin cu ceva diferit si inedit.

Cand am auzit despre injectiile pentru fund m-am gandit ca suna stupid, insa dupa un an in domeniul dansului, unde toate fetele isi faceau injectii, nu mai parea ceva atat de ciudat. Asa ca am vrut sa incerc si eu.

Apoi a devenit o competitie – nu pentru barbati, ci o competitie intre fete. Multe dintre noi faceam injectiile pentru ca vroiam sa aratam mai bine decat celelalte.

Citește și:

Devenisem dependenta de injectii, insa fundul incepuse sa se infecteze. Asa ca am avut doua solutii: sa il tin asa si sa continui injectiile sau sa pun silicon.

Nu am vrut sa il am atat de mare, insa m-am gandit ca siliconul ma va scapa de dependenta.”, a declarat femeia, informeaza DailyMail.

Featured foto by Irina Alexandrovna via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.