Setari Cookie-uri

Foto: Cea mai socanta fotografie la un parfum

Cum sa iti promovezi noul parfum daca nu prin sexualitate?

Cu doar cateva saptamani inainte ca primul ei parfum sa ajunga pe piata, Lady Gaga a postat pe contul ei de Twitter imaginea care va promova produsul. Bineinteles, artista nu se dezminte, asa ca imaginea a lasat masca multa lume.

Sprijinita in bratul stang, goala si cu o masca pe fata! Asa isi promoveaza artista primul ei parfum, care va purta numele "Fame". Zonele intime ale cantaretei sunt acoperite de niste barbati minusculi, care ii escaladeaza corpul, astfel incat sa-i acopere zonele pudice. Imaginea a fost postata luni pe contul artistei de Twitter si a starnit reactii controversate.

"Recunosc. Sunt putin agitata", a scris artista pe contul ei de Twitter cu cateva minute inainte de a posta poza. "De mult n-am mai impartasit cu voi vreo opera de-a mea. Sunt foarte mandra de mine si de Steven", a mai scris vedeta. Fotograful Steven Klein, care a lucrat cu dive precum Madonna si Rihanna, nu se afla la prima colaborare cu Lady Gaga. In urma cu doi ani, cei doi au lucrat impreuna pentru clipul piesei "Alejandro".

Citește și:

Parfumul, care va fi compus exclusiv dintr-un lichid negru, va fi lansat pe piata in septembrie, atunci cand artista va aparea pe coperta revistei Vogue (SUA) si va dezvalui numele viitorului ei album. Anul trecut, artista afirma despre parfumul ei ca va contine sange si sperma si avertiza ca acesta va mirosi a "prostituata de lux".

Lady Gaga va concerta pe 16 august in Bucuresti, pe Stadionul National Arena.

Click aici pentru a vedea fotografia.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.