Setari Cookie-uri

Foto: Ea este noua iubita a lui Tom Cruise

Ea este femeia care o va inlocui pe Katie Holmes.

Surpriza la Hollywood. Desi a trecut foarte putin timp de la divortul de Katie Holmes (33 de ani), Tom Cruise si-a gasit deja o noua iubita. Este vorba de actrita Yolanda Pecoraro, originara din Nicaragua.

Tanara actrita Yolanda Pecoraro, alintata Yolie, este frumoasa si exotica si, in plus, este si adepta cultului scientologic, la fel ca si Tom Cruise (50 de ani). Mama ei este din Nicaragua, iar tatal italian.

"Viitoarea sotie a starului va fi o membra a Bisericii Scientologice", a dezvaluit Margery Wakefield, si ea o membra a acestui cult, iar presa americana a descoperit ca mireasa ar fi deja aleasa, aceasta fiind insasi Yolanda.

Scientologii spun ca ea este "perfecta" pentru actor, fiindca e foarte devotata Scientologiei. De altfel, Cruise si Pecoraro au mai fost prieteni in trecut, iar el i-ar fi platit tinerei actrite cursuri scientologice la Celebrity Centre din Hollywood.

Citește și:

Dupa scandalul provocat de divortul intentat de Katie Holmes (33 de ani), in regim de urgenta, starului, scientologii vor ca el sa se insoare repede cu Yolanda si aceasta sa-i faca un copil cat mai curand.

Click aici pentru a vedea fotografia.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.