Setari Cookie-uri

VIDEO: GetWeekend! Idei pentru finalul de saptamana!

Tu cum te distrezi in weekend?

The Getlokal Girl e gazda ta in a redescoperi Bucurestiul si chestiile cool de vazut & facut prin oras, in weekend!

In serialul web conceput de getlokal.ro, Getlokal Girl are o gramada de idei pentru weekend – de la nostalgia de dupa vacanta (care poate fi constructiva daca o transformi in energie de iesit in oras) pana la ziua de shopping alaturi de o prietena buna sau la seara pe care o petreci alaturi de grupul de prieteni!

Ultimul episod GetWeekend e despre joaca, reggae si prieteni! Recomandarile Getlokal Girl pleaca de la replicile clasice intre prieteni “Hai la o bere, la terasa” dar ajung si la mers la teatru, la dansat sau la o seara de joaca la Ludic! Totul, in ritm de reggae – in weekendul acesta vine Alborosie in concert la Arenele Romane iar invitatul episodului este Bobi de la Kaya Foundation – care va pune muzica in deschiderea concertului.

Citește și:

Daca ti-a placut episodul, le recomandam si pe celelalte!

In episodul anterior, Getlokal Girl a fost la shopping, alaturi de Luiza de la transporturban.ro – fetele au lasat mall-ul pentru o zi si au incercat sa descopere locuri in care designerii bucuresteni isi expun creatiile. Cat timp erau la atelierul Da Capo – fetele s-au intalnit cu Aylin Cadir, care tocmai proba o rochie!

GetWeekend a inceput cu o revenire din vacanta. Alaturi de amicii ei – Krem si Smokey, Getlokal Girl s-a intors de la mare cu nostalgia oricarei reveniri in oras.

Provocarea a fost lansata – iti poti gasi libertatea si in oras? Raspunsul il veti gasi impreuna cu Getlokal Girl: inceputul vine cu intrebarea “Tu ce faci in weekend?”

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.