Setari Cookie-uri

Johnny Depp si Lana del Rey vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Fiul vitreg al lui Usher a murit. Cantaretul a fost de acord ca medicii sa opreasca aparatele care il tineau in viata pe Kyle, in varsta de 11 ani. Copilul se afla in moarte cerebrala inca din 6 iulie, cand a fost lovit violent de un ski jet in timp ce se afla in vacanta, informeaza Click.

Jessica Simpson slabeste foarte greu. Cantareata incearca sa se refaca dupa nastere si sa revina la dimensiunile de fotomodel deoarece daca va reusi va primi 4 milioane de dolari. “Jessica slabeste foarte greu. Scopul ei este sa slabeasca aproape jumatate de kilogram pe saptamana.”, a declarat o sursa, informeaza TheSuperficial.

Johnny Depp regreta ca s-a despartit de Vanessa Paradis. Se pare ca actorului nu ii place viata de burlac si regreta pentru faptul ca s-a despartit de femeia care i-a fost alaturi timp de 14 ani, informeaza Click. Se pare ca Depp i-a cumparat Vanessei un pandativ antic, din aur, pe care sunt inscriptionate cuvintele “Te voi iubi mereu.

Citește și:

Lana del Rey revine cu un nou videoclip. Frumoasa cantareata cu voce de aur a lansat de curand clipul piesei Summertime Sadness:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.