Setari Cookie-uri

Cum se apara Kristen si ce are de spus Rob despre infidelitate?

Afla ce are de spus actrita in apararea sa.

Foarte putine vedete recurg la o asemenea fapta. Kristen Stewart este una dintre ele. In urma cu o zi va spuneam ca actrita a fost prinsa de paparazzi cu amantul sau, regizorul Rupert Sanders.

Aceasta a tinut mortis sa isi ceara scuze in public pentru ceea ce a facut:

Imi pare extrem de rau pentru durerea si rusinea pe care am pricinuit-o celor apropiati mie si celor care au fost afectati de ceea ce am facut. Aceasta indiscretie de moment a pus in pericol cel mai important lucru din viata mea, si anume persoana pe care o respect cel mai mult, Rob. Il iubesc, il iubesc atat de mult. Imi pare tare rau pentru ce am facut.”, a declarat Kristen Stewart, informeaza People.

La randul sau, regizorul a tinut mortis sa isi ceara si el scuze:

Sotia mea frumoasa si copiii mei minunati sunt tot ce am pe lume. Ii iubesc din tot sufletul. Ma rog sa putem trece peste aceasta problema impreuna.”, a declarat Rupert Sanders.

Citește și:

Sunt curioasa care va fi replica lui Robert Pattinson, desi sunt aproape singura ca nu va declara nimic legat de aceasta problema – el este genul de persoana care tine cu dintii ca viata privata sa ramana intima.

Rob este in stare de soc. Nu ii vine sa creada ca a fost inselat. Este devastat. Dar chiar acum nu vrea sa spuna absolut nimic. Trebuie sa se gandeasca si sa isi puna ordine in viata.”, a declarat o sursa informeaza DailyMail.

In urma cu cateva luni, actorul spunea ca nu intelege de ce oamenii inseala:

Este un lucru pe care nu il inteleg si nu il voi intelege niciodata: De ce inseala oamenii? Adica… inteleg impulsul si dorinta, insa cum poti fi in doua relatii in acelasi timp? Nu sunt genul de persoana care sa insele. Daca aleg sa fiu cu cineva atunci inseamna ca vreau asta. Cand sunt intr-o relatie ma dedic 100% acelei relatii.”, a declarat Robert.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.