Setari Cookie-uri

Foto: Cu el l-a inselat Kristen pe Robert Pattinson

Acest barbat i-a luat locul lui Robert Pattinson.

Actrita americana Kristen Stewart l-a inselat pe partenerul ei de viata, Robert Pattinson, cu un regizor de la Hollywood, care este casatorit si are doi copii, informeaza cateva surse citate de people.com, relateaza Mediafax.

Relatia dintre cei doi protagonisti din franciza "Amurg/ Twilight" a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders.

"Kristen este complet devastata. Spune ca a fost o greseala si ca i-a lipsit complet judecata", afirma o sursa.

Aventura actritei americane cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", a avut loc cu putin timp in urma, a precizat aceeasi sursa, informeaza people.com.

Citește și:

"Nu a avut o relatie de dragoste cu Rupet. A fost doar o aventura scurta, care nu ar fi trebuit sa se intample. Ea nu a vrut sa raneasca pe nimeni. Este o persoana buna, care a facut insa o alegere proasta", a spus aceeasi sursa.

Regizorul britanic Rupert Sanders este casatorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla si Tennyson.

Kristen Stewart, in varsta de 22 de ani, si Robert Pattinson, in varsta de 26 de ani, au aparut impreuna, recent, la Comic-Con 2012 si pareau fericiti. Ei au facut si cateva glume cu aceasta ocazie, vorbindu-le jurnalistilor despre scenele de dragoste pe care le-au filmat pentru seria "Amurg/ Twilight".

Presa americana a anuntat in urma cu cateva zile ca cei doi actori - care se afla intr-o relatie de lunga durata, dupa ce s-au intalnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg/ Twilight" - au decis sa se mute oficial impreuna, dorind sa duca relatia lor de dragoste la un nivel superior.

Citește și:

Click aici pentru a vedea fotografiile cu Kristen si Rupert Sanders.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.