Setari Cookie-uri

VIDEO: GetWeekend! Ce faci la prima intalnire?

Iata cateva idei!

The Getlokal Girl e gazda ta in a redescoperi Bucurestiul si chestiile cool de vazut & facut prin oras, in weekend!

Ultimul episod GetWeekend e despre first dates – dupa telefoane, sms-uri, mesaje pe Facebook si alte tatonari, un moment important este prima intalnire. Trecand peste panica lui „Cu ce ma imbrac” ajungem la alta problema – Unde mergem?

The GetLokal Girl are cateva idei pentru voi – un film la cinemateca, o plimbare pe stradute saaau – pentru un plus de romantism, o vizita la Observatorul Astronomic, la privit stele!

Daca aveti programata o intalnire chiar weekendul acesta cu cineva care va place, aflați tot din acest episod care sunt evenimentele weekendului 28-29 iulie!

Puteti vedea si restul episoadelor din GetWeekend pe Getlokal!

P.S. Daca vreti sa plecati in weekend din oras si nu stiti unde - cei de la getlokal au lansat o campanie prin care puteti castiga weekenduri in Romania si Bulgaria si un premiu mare - o saptamana in Macedonia!

Citește și:

In plus, o noua tragere la sorti EXCLUSIV pentru cititoarele Kudika – iti poate aduce in plus, un weekend bonus la Veliko Tarnovo (2 nopti, 2 persoane, all expenses covered) - daca participi la campania lor prin linkul acesta: blog.getlokal.ro/getkudikaholiday

Succes!

Featured foto by nd3000 via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.