Setari Cookie-uri

Robert Pattinson, in soc. Afla aici gestul impresionant pe care vroia sa il faca

Robert Pattinson inca se afla in stare de soc.

Actorul nu reuseste sa inteleaga de ce Kristen a recurs la un astfel de gest jalnic. Potrivit unui prieten de-al sau, Rob avea planuri mari si dorea sa o ceara de nevasta.

Robert vroia sa se insoare cu Kristen si se pregatea intens pentru o cerere in casatorie de neuitat. Cand a aflat ca a fost inselat, a fost devastat. El a fost cel care a cumparat casa din Los Angeles. Vroia ca acea casa sa fie cuibusorul lor de nebunii. Dar acum Robert este furios. A plecat de acasa si nu a vorbit deloc cu Kristen doar prin cateva mesaje.

Kristen l-a dezamagit inselandu-l, asa ca este sigur ca ea nu ii va spune adevarul despre relatia pe care a avut-o cu Rupert. Robert trece prin mai multe faze acum: a fost distrus si cu inima franta, apoi nervos, iar acum vrea doar raspunsuri. Simte ca are nevoie sa stie ce s-a intamplat cu adevarat, cat de departe s-a ajuns si de cate ori ca sa isi dea seama daca lasa relatia asta in spate. Nu vrea sa vorbeasca cu Kristen, este prea dureros pentru el, asa ca se duce la Rupert.”, a declarat sursa, informeaza Dailymail.

Citește și:

Foto prima pagina: Northfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.