Setari Cookie-uri

Stirea care a zguduit lumea intreaga: Brad Pitt a murit!

Ce s-a intamplat cu adevarat?

Oamenii au chef de glume. Brad Pitt este cea mai recenta victima a unei farse pe internet. Conform acesteia, starul ar fi murit in weekend in timp ce facea snowboarding in Elvetia, informeaza Mediafax.

Brad Pitt, in varsta de 48 de ani, a cazut victima celei mai recente farse pe internet despre moartea vedetelor, scrie dailymail.co.uk.

Informatia ca actorul s-a lovit de un copac si a murit in weekend, in timp ce facea snowboarding in Zermatt, Elvetia, a devenit virala pe internet, insa este falsa.

Brad Pitt nu este singura vedeta despre moartea careia s-a scris pe internet. Charlie Sheen, Christian Slater, Adam Sandler, Aretha Franklin, Lindsay Lohan, Justin Bieber, Britney Spears si Taylor Swift au aflat din presa ca ar fi murit si au fost nevoiti, unii dintre ei de mai multe ori, sa infirme informatiile.

Brad Pitt, in varsta de 48 de ani, are o relatie cu Angelina Jolie, in varsta de 37 de ani. Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.