Setari Cookie-uri

Victoria Beckham si Inna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Victoria Beckham, mama pentru a patra oara? Designerul britanic a declarat de curand ca isi mai doreste inca un copil. “Nu as spune niciodata nu unui alt copil. Harper are sapte luni. Nu pot sa ma uit la ea fara sa ma emotionez foarte tare. Dupa trei baieti, pur si simplu presupui ca vei avea inca unul, insa cand ni s-a spus ca este o fetita, a fost extraordinar. Ne-ar placea mult sa avem al cincilea copil. Am putea avea inca un copil sau doi, nu se stie.”, a declarat Victoria, informeaza Click.

Connect-R vrea sa doarma. Dupa ce a cantat Vara nu dorm tot sezonul, cantaretul a reusit performanta de a nu se mai putea trezi pentru un interviu la matinalul Kiss FM. “Am avut o petrecerea care a tinut pana dimineata si m-au prins zorii zilei plimbandu-ma prin cartier. N-am reusit sa ma trezesc, imi cer mii de scuze. E greu sa-ti asumi atata nesomn.”, a declarat Connect-R.

Citește și:

Blake Lively, fata de aur. Cunoscuta actrita din serialul Gossip Girl este noua muza Gucci. Blake a aparut in clipul promotional pentru noul parfum, Premiere, in care joaca rolul unei dive glamour de la Hollywood.

Socant: Inna saruta o femeie in noul sau videoclip. Cantareata a lansat de curand clipul piesei Crazy Sexy Wild, un clip destul de controversat. Cum ti se pare?

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.