Setari Cookie-uri

Antonia si Gotye vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Te-ai intrebat vreodata ce face Antonia de arata atat de bine? “Am mostenit frumusetea de la mama, care este o femeie senzationala. Silueta mi-o mentin prin sport. Meg la sala de 3-4 ori pe saptamana. Trebuie sa ma mentin in forma, mai ales acum, in perioada in care ma pregatesc de concerte si turnee. Nu am probleme speciale cu tenul. Singurul tratament pe care il aplic este o demachiere atenta. Sunt o norocoasa.”, a declarat cantareata pentru Protv Magazin, informeaza Click.

Nicole Scherzinger vorbeste despre relatia ei cu Lewis Hamilton: “Increderea si comunicarea sunt cheile esentiale. Eu si Lewis suntem aproape identici, asa ca avem aceleasi idei si gandim la fel. Suntem uniti nu doar cu inima, ci si cu spiritul. Aceste doua elemente ne leaga. Vrei sa fii cu cineva in preajma caruia poti fi tu insati. Bunica mea m-a invatat sa nu il astept pe Print Frumos, ci sa caut persoana alaturi de care poti construi o relatie adevarata.”, a declarat cantareata informeaza DailyMail.

Citește și:

Octavian Belu si Mariana Bitang sunt dezamagiti de performantele gimnastelor la olimpiada. “Tot ce s-a intamplat este peste limita mea de suportabilitate.” a a declarat antrenoarea, potrivit Cancan. Pe de alta parte, Catalina Ponor este suparata deoarece considera ca antrenorii trebuiau sa o felicite: “Singurul meu regret este ca antrenorii nu m-au felicitat dupa ce am luat medalia de argint.

Gotye a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Save me, iar clipul este destul de ciudat. Crezi ca artistul va avea acelasi succes pe care l-a avut cu Somebody that I used to know?

Foto by Alena Ozerova via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.