Dana Rogoz pleaca in luna de miere. “Cu rulota prin Europa, ce aventura… Nu avem nici pana la ora asta un traseu stabilit, asa ca astept propuneri si din partea voastra. Vrem sa ajungem prin Toscana, de asta suntem siguri. Vom calatori cam 3 saptamani.”, a scris vedeta pe blogul sau personal.

6 tipuri de costume de baie pentru aceasta vara!

Nivea renunta la Rihanna. Viata aventuriera si lipsita de griji pe care o duce i-a convins pe reprezentantii Nivea sa renunte la colaborarea cu ea. “Nu inteleg cum sa asociez esenta brandului Nivea in conjunctie cu Rihanna. Nivea este o companie care merge pe incredere, familie, fiabilitate.”, a declarat Stefan Heidenreich, noul director general al Nivea, informeaza Click.

Va era dor de formele lui Megan Fox? Acum aveti ocazia sa o vedeti pentru ultima oara deoarece ea este insarcinata si cred ca va trece mult timp pana cand isi va mai afisa corpul. Actrita apare in lenjerie intima in trailerul filmului This is 40. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Inna a lansat videoclipul piesei Tu si eu, versiunea in limba romana pentru single-ul Crazy Sexy Wild. Cum vi se pare clipul?

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Top 25 costume de baie care te fac sa pari cu 15 kg mai slaba
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: