Setari Cookie-uri

Rihanna si Megan Fox vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Dana Rogoz pleaca in luna de miere. “Cu rulota prin Europa, ce aventura… Nu avem nici pana la ora asta un traseu stabilit, asa ca astept propuneri si din partea voastra. Vrem sa ajungem prin Toscana, de asta suntem siguri. Vom calatori cam 3 saptamani.”, a scris vedeta pe blogul sau personal.

Nivea renunta la Rihanna. Viata aventuriera si lipsita de griji pe care o duce i-a convins pe reprezentantii Nivea sa renunte la colaborarea cu ea. “Nu inteleg cum sa asociez esenta brandului Nivea in conjunctie cu Rihanna. Nivea este o companie care merge pe incredere, familie, fiabilitate.”, a declarat Stefan Heidenreich, noul director general al Nivea, informeaza Click.

Va era dor de formele lui Megan Fox? Acum aveti ocazia sa o vedeti pentru ultima oara deoarece ea este insarcinata si cred ca va trece mult timp pana cand isi va mai afisa corpul. Actrita apare in lenjerie intima in trailerul filmului This is 40. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Citește și:

Inna a lansat videoclipul piesei Tu si eu, versiunea in limba romana pentru single-ul Crazy Sexy Wild. Cum vi se pare clipul?

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.