Setari Cookie-uri

Sharon Stone si Voltaj vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Sharon Stone, shopping la Bucuresti. Actrita si-a petrecut ziua de sambata in mall, alaturi de iubitul sau de 27 de ani, de cei trei copii si cei sase bodyguarzi, platiti sa ii vegheze indeaproape. Actrita nu a fost foarte impresionata de magazinele noastre, cumparandu-si o singura geanta, pe care a platit 800 de lei, informeaza Click.

Membrii trupei Voltaj au organizat sambata un concurs de karaoke pe scena SummerKiss din Costinesti, pe versurile noii piese a trupei, „Lumea e a mea”. „E o piesa destul de greu de cantat, chiar si pentru mine”, le-a marturisit Calin Goia fanilor. Castigatorii concursului de karaoke au primit din partea trupei ochelari in forma de inimioara, inscriptionati Voltaj, care apar in videoclipul piesei „Lumea e a mea”.

Andra a fost in vacanta la Saint Tropez. Intervievata de DJ Yaang, aceasta le-a marturisit Kissomanilor ca i-a placut acolo, insa mai frumos este la noi in tara: „E o atmosfera tare frumoasa acolo, dar parca tot la noi e mai frumos.”, a declarat cantareata. Sa o credem?

Citește și:

Mika a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Celebrate si este in colaborare cu Pharell:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.