Setari Cookie-uri

Ultimul film Twilight, complet diferit de carte!

Afla aici care va fi finalul!

Ultimul film din seria "Amurg/ Twilight", intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", va avea un final diferit de cel al romanului pe baza caruia a fost realizat, informeaza lefigaro.fr, citat de Mediafax.

Potrivit revistei Entertainment Weekly, Melissa Rosenberg, scenarista filmului, a imaginat un alt final pentru aceasta pelicula, diferit de cel din carte, cu ajutorul romancierei Stephenie Meyer.

Intr-un interviu acordat aceleiasi publicatii, Robert Pattinson s-a declarat surprins de felul in care se vor incheia pe marele ecran aventurile personajelor din "Twilight" - Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) si Jacob (Taylor Lautner).

"Cand am citit scenariul, am sarit brusc in sus. A trebuit sa recitesc ultimele pagini. Noul deznodamant face dreptate celui din carte", a declarat actorul britanic, preferand sa pastreze suspansul.

Citește și:

"Scenariul a fost scris in mod sigur de cineva care are mult respect pentru aceasta serie de romane", a spus si Kristen Stewart.

Saptamana trecuta, regizorul Bill Condon ceruse, prin intermediul aceleiasi publicatii, fanilor francizei "Twilight" sa respecte viata privata a actorilor Kristen Stewart si Robert Pattinson. Intr-o perioada im care presa continua sa publice articole despre aventura actritei americane cu regizorul Rupert Sanders, Bill Condon a tinut sa reaminteasca spectatorilor faptul ca exista o linie foarte clara intre rolurile actorilor de pe marile ecrane si vietile personale ale acestora.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.