Valeria Lukyanova are 21 de ani si este model ucrainian. Aceasta a facut senzatie pe internet, pozele sale incepand sa circule in media. Multa lume o considera o ciudata, altii nebuna, in timp ce altii sunt de parere ca aceasta este un simbol al viitorului.

Foto: 5 Transformari EXTREME cu ajutorul operatiilor estetice. Toata lumea rade de ei

Ochi albastri imensi, piele neteda, ca de plastic, talie de viespe, dimensiuni de copil, par lung si blond… toate astea te duc cu gandul la o papusa Barbie, nu? Chiar daca pare ireal, este adevarat.Valeria Lukyanova are deja foarte multi fani care o sustin.

Eu am impresia ca Valeria este noua Barbie a viitorului. Este ca si cum ne-am transforma in persoane false, care incearca sa fie replici ale unor produse celebre. Credeti-ma asta se va intampla destul de curand. Nu stiu prea multe despre aceasta fata. Eu o vad doar ca o femeie care vrea sa imite o papusa, o femeie ireala. Valerie poate trece cu usurinta de la gandurile si sentimentele sale reala, de la viata sa la o viata sintetica, in care ea insasi este un fenomen de divertisment, un element si nu o fiinta umana.”, a declarat Dr. Keith Ablow, informeaza Ibtimes.

Foto: Facebook

Video: Ea este adevarata Papusa Barbie UMANA! Uite cum arata
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: