Setari Cookie-uri

Foto: Concertul Lady Gaga, vazut prin ochii mei

Lady Gaga a sustinut un concert de exceptie aseara in Bucuresti!

Scena enorma a fost locul ei de joaca: vedeta a interpretat hituri precum Born this Way, Alejandro, Marry The Night, Just Dance, Bad Romance si Judah. Gaga a schimbat peste 10 tinute spectaculoase, printre care s-a numarat si replica faimoasei rochii din carne. Ce-i drept, fashion-ul chiar este viata ei!

Am fost martori la nasterea cantaretei, cand a iesit dintr-un uter gigantic, la o casatorie intre gay, ce s-a terminat cu moartea mirelui si la alte momente speciale, pline de energie. Din cauza topaielii, artistei i s-a facut rau si a fugit de pe scena pentru 2-3 minute, insa s-a intors cu o tiara pe cap si a inceput sa cante la un pian amplasat pe o motocicleta, care avea steagul Romaniei la spate:

M-am dus in culise pentru ca am vomitat. Nu am vrut sa vedeti asta. Mi se intampla destul de des. Daca mergeti in culise, veti da peste multa voma a la Gaga acolo.”, a spus cantareata.

Citește și:

Nu sunt extraterestru, nu sunt om, nu sunt femeie, nu sunt barbat, nu sunt o creatie a guvernului vostru. Sunt tot ce iubiti si urati la voi. Sunt privilegiata si fericita sa fiu aici cu voi. Toti au fost atat de draguti cu mine, asa ca o sa dansez si o sa cant de o sa imi rup fundul in aceste doua ore.”, a declarat Gaga.

A fost un concert extraordinar, un show de exceptie sustinut de o cantareata care a reusit in trei ani ceea ce multi artisti nu reusesc intr-o viata. Nu sunt fan Lady Gaga, insa o apreciez pentru faptul ca stie ce vrea, are ambitie si face tot posibilul pentru a schimba mentalitatea oamenilor

Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost spectacolul facut de cantareata, insa si faptul ca acolo fiecare era pe cont propriu. Am vazut doamne elegante ce dansau mai ceva ca dansatoarele la bara, am vazut fetite rujate si machiate, femei cu coafuri incredibile, barbati pe tocuri, cupluri gay. Nimeni nu discrimina, nimeni nu se uita urat, nimeni nu arata cu degetul. Toti eram acolo cu un singur scop: vroiam ca macar o data in viata sa scapam de etichetele puse de societate. Go, GaGa!

Citește și:

Credit foto interior si prima pagina: Amelia Ciurica

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.