Setari Cookie-uri

Anda Adam, primita ca o diva in Turcia

Ce inseamna sa fii apreciat peste hotare?

Anda Adam va reveni la sfarsitul acestei saptamani in Turcia pentru o noua serie de concerte. Supranumita de turci “Madonna Romaniei”, Anda va avea parte de o primire precum marile staruri internationale.

Artista va fi asteptata la aeroport de o limuzina si va fi cazata in conditii de lux. Organizatorii ii vor decora camera de hotel cu buchete mari de flori, trandafiri rosii, albi si galbeni, iar artista va avea la dispozitie permanent fructe de sezon si sampanie.

Turcii au vrut initial sa o rasfete cu tot felul de dulciuri traditionale, precum si cu ciocolata belgiana, insa au renuntat la aranjament, dupa ce au aflat ca solista se afla la dieta stricta de cateva luni bune.

Anda Adam va sustine in mai multe orase din Turcia concerte in care va include si cel mai nou hit al sau, “Say Goodbye”, piesa cu puternice influente orientale.

Citește și:

Pentru noul sau show, Anda a pregatit cateva elemente coregrafice si de scenografie care ii vor impresiona cu siguranta pe fanii ei din Turcia.

Artista a concertat la inceputul lunii iulie in Liban, in fata a peste 30.000 de persoane. Dupa acel spectacol, artista nu s-a mai intors in tarile musulmane, fiind perioada Ramadanului.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.