Setari Cookie-uri

Printul William si Bosquito vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Kate Middleton si Printul William se pregatesc de o mini vacanta. Cei doi vor sa fuga in vacanta, in Scotia, la Balmoral, acolo unde s-a infiripat povestea dintre ei. Potrivit Libertatea, Regina Elisabeta a II a le-a pus la dispozitie o cabana.

Delia Antal face totul pentru cariera. Actrita a declarat de curand ca nu are nimic impotriva nuditatii sau a scenelor de sex: “Un actor devotat si profesionist face compromisuri pentru actorie. De exemplu sunt dispusa sa ma tund, sa ma rad in cap sau sa ma vopsesc, sa joc nud, sa slabesc, sa ma ingras si accept sa joc si in scene de sex.”, a declarat Delia potrivit Click.

Amna se mentine cu programele de exercitii ale lui J Lo. cantareata care a cucerit publicul din intreaga lume cu hitul “Tell Me Why”, este o impatimita a sportului. Pe langa sesiunile de jogging din padurea Baneasa, ea se antreneaza in aer liber, alaturi de instructorul Robert Dinescu , folosind un aparat revolutionar, numit TRX Suspension Training, supranumit si Yoga pe franghie.

Citește și:

Baietii de la Bosquito revin cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Intuneric in culori si este o colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.