Setari Cookie-uri

Este oficial: Tom Cruise este un om liber. Afla la cine a ramas fetita!

Katie Holmes a scapat de o povara.

Divortul actorilor americani Katie Holmes si Tom Cruise a fost finalizat luni, cele doua vedete punand astfel capat in mod oficial unei casnicii care a durat cinci ani, informeaza site-ul revistei People, potrivit Mediafax.

Un judecator din New York a semnat actul final, luni, a declarat o sursa din anturajul cuplului.
Acel document marcheaza o incheiere neobisnuit de rapida pentru una dintre cele mai mediatizate casnicii de la Hollywood, intrucat Katie Holmes a depus actele de divort abia in luna iunie.

Tom Cruise se afla in Islanda, unde filma pentru cel mai recent lungmetraj al sau, thrillerul "Oblivion", in iunie, in momentul in care Katie Holmes a intentat divortul, luandu-l prin surprindere pe actor. De atunci, Cruise s-a intors in Statele Unite ale Americii, iar cuplul a ajuns la o intelegere, inclusiv in ceea ce priveste custodia lui Suri, fiica celor doi.

Citește și:

Potrivit presei americane, Tom Cruise, in varsta de 50 de ani, si Katie Holmes, in varsta de 33 de ani, au ramas in relatii amicale si continua sa comunice unul cu celalalt, de dragul fiicei lor Suri, in varsta de sase ani, care locuieste cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise va beneficia de un drept de vizita substantial.

Potrivit site-ului TMZ.com, Tom Cruise va plati o pensie alimentara de peste 10 milioane de dolari pana cand Suri va implini varsta de 18 ani.

Cuplul s-a casatorit intr-un castel italian in noiembrie 2006.

Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu a doua sotie, Cruise a adoptat doi copii - Isabella, in varsta de 19 ani, si Connor, in varsta de 17 ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.