Setari Cookie-uri

Se marita Cher?

Se pare ca bat clopotele de nunta.

In cursul zilei de ieri, toata presa internationala era pe jar: cantareata Cher se pregateste de nunta. Se pare ca zvonurile au fost infirmate chiar de vedeta!

Cantareata Cher a dezmintit informatiile din presa americana potrivit carora urmeaza sa se casatoreasca in toamna acestui an cu iubitul ei, Tim Medvetz, un fost membru al clubului de motociclisti Hells Angels, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.

Mai multe articole publicate in urma cu cateva zile in cateva tabloide americane sustineau faptul ca artista americana se va casatori pentru a treia oara in toamna acestui an, la Las Vegas.

Cantareata a dezmintit aceste informatii si le-a spus fanilor ei de pe Twitter ca nu planuieste sa se casatoreasca cu Tim Medvetz.

"Dragii mei, trebuie sa clarific lucrurile: Nu ma voi marita cu (sic!) Tim", a spus artista.

Citește și:

Cher, in varsta de 66 de ani si Tim, in varsta de 42 de ani - care au escaladat recent muntele Everest pentru a doua oara - au mai avut o relatie, in urma cu cativa ani, si au fost pe punctul de a se casatori in 2008, insa cariera si programul aglomerat al artistei americane le-au stopat planurile.

Dupa despartirea lor, cantareata a spus ca nu se va mai casatori niciodata, dar fiul ei transsexual Chaz, in varsta de 43 de ani, si celalalt fiu al ei, Elijah Blue, in varsta de 36 de ani, au convins-o sa acorde o noua sansa relatiei cu Tim. Artista le-a ascultat sfatul si acum sustine ca este mai fericita ca niciodata.

Cher a mai fost casatorita de doua ori. Primul ei sot a fost cantaretul Sonny Bono - tatal lui Chaz - cu care s-a casatorit in 1963 si de care a divortat in 1975.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.