Setari Cookie-uri

Bianca Dragusanu si Avril Lavigne vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Bianca Dragusanu nu este superficiala. “Innebunesc cand aud ca <>. Cu ce sunt eu mai operata decat toate vedetele de la noi? Am si eu silicoane, ca atatea altele. Mi-am indreptat dintii si mi-am scos alunitele de pe fata. Dar astea-s lucruri de bun simt si le face toata lumea. Aaa, si mi-am facut botox. Dupa 30 de ani, o injectie cu botox e normala, zic eu, nu exista tinerete fara batranete.”, a declarat vedeta pentru Tabu, informeaza Click.

Dani Otil isi sarbatoreste ziua de nastere azi. "32...merg pe 43... Multumesc pentru urari. As minti daca nu as recunoaste ca sunteti parte din sufletul meu, asa cum as fi bleg daca nu as recunoaste ca sunteti si parte din salariul meu. In rest... ce sa fac de ziua mea?.... Ce am invatat... suntem la X Factor II, lucram pana tarziu. asa ca imi tin ziua cu oameni frumosi, talentati, plini de viata. Sa aveti o vara frumoasa!”, a fost mesajul postat de Dani pe contul sau de Facebook.

Citește și:

Andreea Banica este la filmarile unui nou clip (piesa se numeste Could U). Cantareata a postat mai multe fotografii pe pagina sa oficiala de Facebook pentru a ne arata un sneak preview din viitorul videoclip.

Avril Lavigne s-a logodit. Cantareata, in varsta de 27 de ani (da, stiu, pare de 17, fata asta nu mai imbatraneste) s-a indragostit de Kroeger, 37 de ani, in februarie, atunci cand s-au intalnit pentru prima data pentru a scrie o piesa pentru albumul vedetei. „Avril este foarte fericita, el o face foarte fericita. Ambele familii ale cuplului asteapta cu nerabdare nunta.”, a declarat o sursa apropiata informeaza TheSuperficial.

Red Hot Chili Peppers mediteaza inaintea concertul de la Bucuresti! Membrii Red Hot Chili Peppers vor sa fie in forma maxima la Bucuresti, drept urmare staff-ul trupei a solicitat organizatorilor sa asigure in zona backstage o camera… de relaxare in care Anthony, Flea, Josh si Chad sa se poata destinda inaintea show-ul de pe Arena Nationala

Citește și:

Featured foto by NicoElNino via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.