Setari Cookie-uri

Foto incredibil: Ce a facut Smiley de si-a dezamagit toti fanii?

Smiley nu mai este el de cand s-a despartit de Laura Cosoi.

Andrei Maria, alias Smiley, pare de nerecunoscut dupa despartirea de Laura Cosoi! Daca inainte solistul era baiat de casa si fugea dupa concerte la iubita, acum el se da in stamba si bea pahar dupa pahar pe scena! Sambata seara, intr-un club din Mamaia, el s-a imbatat cu whisky, dupa care s-a suit la volan si a condus pana la Bucuresti!

Solistul a venit pe la ora 1 si jumatate noaptea in club si a inceput sa bea pahar dupa pahar. A consumat numai tarie si cand s-a urcat pe scena era tot cu paharul de whisky in mana. Show-ul a fost de senzatie, pustoaicele tipand in extaz la fiecare piesa a artistului.

Nici dupa ce a coborat de pe scena, setea solistului nu s-a mai domolit. Si-a mai turnat un pahar, dar la al patrulea a inceput sa vada dublu si sa-l ia toate transpiratiile.

Ametit de tot si cu privirea in ceata, el a fost ajutat de un coleg sa ajunga pana la duba cu care se deplaseaza trupa la concerte.

Citește și:

Ajuns la hotel, in loc sa mearga sa se odihneasca pentru a risipi aburii alcoolului, Smiley n-a mai tinut cont de nimic si s-a urcat la volan intr-o stare avansata de ebrietate. El a accelerat la maxim si dus a fost spre Bucuresti, fara sa-i pese ca ar putea fi oprit de vreun echipaj de Politie si lasat pe loc fara permisul de conducere.

Click aici pentru a vedea fotografiile si filmuletele video.

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.