Tenorul italian Andrea Bocelli va canta pentru romani pentru prima data, pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events si European Events Service.

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
De-a lungul anilor, au existat numeroase speculatii in presa despre un posibil show al lui Andrea Bocelli in Romania, iar fanii au semnat petitii online in incercarea de a convinge organizatorii de concerte sa il aduca pe cunoscutul artist in tara noastra, se arata in comunicatul emis Project Events si European Events Service. In comunicat se mai spune ca negocierile pentru aducerea lui Andrea Bocelli la Bucuresti s-au intins pe o durata de peste un an.

Astfel, pentru prima oara in Romania, pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Capitala, romanii vor avea sansa sa petreaca o seara in compania "Legendei noului mileniu", cum a fost numit Andrea Bocelli de marii critici ai lumii, si sa fredoneze alaturi de artist melodii precum: "Time To Say Goodbye", "Con te Partiro", "Vivo Per Lei", "Besame Mucho" si "Nessun Dorma".

Trupa Maroon 5 vine sa concerteze in Romania
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: