Setari Cookie-uri

Andrea Bocelli vine in Romania

Hai sa vedem: cine este fan Andrea Bocelli?

Tenorul italian Andrea Bocelli va canta pentru romani pentru prima data, pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events si European Events Service.

De-a lungul anilor, au existat numeroase speculatii in presa despre un posibil show al lui Andrea Bocelli in Romania, iar fanii au semnat petitii online in incercarea de a convinge organizatorii de concerte sa il aduca pe cunoscutul artist in tara noastra, se arata in comunicatul emis Project Events si European Events Service. In comunicat se mai spune ca negocierile pentru aducerea lui Andrea Bocelli la Bucuresti s-au intins pe o durata de peste un an.

Astfel, pentru prima oara in Romania, pe 10 mai 2013, in Piata Constitutiei din Capitala, romanii vor avea sansa sa petreaca o seara in compania "Legendei noului mileniu", cum a fost numit Andrea Bocelli de marii critici ai lumii, si sa fredoneze alaturi de artist melodii precum: "Time To Say Goodbye", "Con te Partiro", "Vivo Per Lei", "Besame Mucho" si "Nessun Dorma".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.