Setari Cookie-uri

Valentina Pelinel si Dani Otil vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Cum se mentine un mode in forma? Valentina Pelinel a dezvaluit ce mananca ea la micul dejun: “Micul dejun e simplu pentru mine. Consum fie un fruct, fie un iaurt cu fructe de padure si arareori cereale cu suc de portocale. Micul dejun il consum in jur de ora 9, inainte sa merg la alergare, aerobic, power plate sau yoga. Daca sunt in vacanta, e posibil ca micul dejun sa devina brunch.", a declarat fotomodelul informeaza Click.

Connect-R nu tine cont de firma. Cantaretul spune ca poarta orice atata timp cat ii sta bine: „Niciodata nu am tinut cont de trend. Efectiv, daca imi sta bine cu ceva, cumpar, chit ca nu stiu cat costa sau costa foarte mult, chit ca e o toala ieftina din piata. M-a intrebat o vedeta de la noi de unde mi-am luat puloverul si adidasii. I-am raspuns: Incaltamintea e Louis Vuiton iar puloverul este din piata Crangasi.”, a declarat cantaretul informeaza Cancan.

Citește și:

Dani Otil, rasfatat de Mihaela. Cei doi amorezi si-au petrecut intreaga vacanta impreuna. Dupa vacanta in Turcia, prezentatoarea tv si-a dus iubitul la Monte Carlo. Acestia au fost vazuti de mai multe persoane la plaja, relaxandu-se, informeaza Libertatea.

Usher revine cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Dive si face parte de pe albumul Looking 4 Myself. Cum vi se pare clipul?

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.