Setari Cookie-uri

Roxana Ionescu si Cristi Minculescu vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Roxana Ionescu vrea un nou iubit.”Lucrurile vin de la sine, ti se poate inampla peste o saptamana sau, Doamne fereste, un an. Spun asta pentru ca nu cred ca exista cineva care isi doreste sa stea singur prea mult timp. Oricum, cand va fi nu ma voi feri.”, a declarat aceasta pentru Povestiri adevarate, informeaza Click.

Florentina Opris tine regim. Vedeta se afla in India, unde are ocazia de a experimenta gastronomia locala, cu arome si gusturi inedite. "Mancarea este foarte iute in India, fie ca e vorba de linte, orez, cartofi, iaurt sau legume. Aici se mananca la ore fixe si te servesc inainte de masa cu un pahar mare cu apa. Stiu ei bine de ce! Daca vreau un gust european,cer fara condimente, cum spun ei «la restrictii»sau «la regim», ceea ce pentru ei inseamna fara gust. Chiar si asa, tot iute este!”, povesteste Florentina.

Citește și:

De ce se renunta Cristi Minculescu la Iris? "Motivul retragerii de la Iris nu este reprezentat de latura financiara, ci are legatura cu degradarea morala care ne inconjoara", a declarat Cristi Minculescu intr-un interviu acordat in exclusivitate Rock FM si realizat de Cristian Hrubaru. „Nu ma retrag din muzica, ma retrag de la Iris. Decizia a fost luata nu în mod spontan. M-am mirat si eu ca am ajuns în pozitia aceasta de a decide sa parasesc trupa. Este o decizie care nu are sub nicio forma nicio legatura cu biîn momentul de fata in Romania anului 2012”, a declarat Minculescu.

Baietii de la Deepside Deejays revin cu un nou videoclip Piesa promovata se numeste Look into my eyes, iar clipul este al 8-lea din cariera trupei.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.