Setari Cookie-uri

Delia Matache si Antonia vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Delia Matache se casatoreste astazi. Cantareata si iubitul ei, Razvan Munteanu ssse vor casatori civil intr-unul dintre cele mai romantice locuri din Romnia: Poarta Sarutului, din Targu Jiu, informeaza Libertatea.

Cheryl Cole si Will.I.Am, implicati intr-un accident rutier. Din fericire, cei doi cantareti au rani usoare: sangerari in zona nasului si cateva zgarieturi, informeaza DailyMail.

Grasu XXL isi lanseaza noul single si pe litoral. Cantaretul a anuntat de curand ca va lansa piesa Turbofin, vineri seara, de la ora 23:00, in clubul Summer Crush din Mamaia. Evenimentul va fi unul de marca, Grasu XXX promitand un recital live de zile mari pentru sfarsitul acestei veri.

Lora revine cu un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Fara el, iar clipul este filmat alb negru pentru a reda cat mai bine povestea de dragoste trista:

Citește și:

Antonia are noroc. Antonia a filmat in urma cu o saptamana videoclipul pentru cel mai recent single “Jameia”. Produsa de Andrei Prodan si Claudiu Ursache (Return of Music), piesa “Jameia” a fost foarte apreciata de fanii Antoniei, depasind 2 milioane de vizualizari. "Jameia" este prima piesa la care participa Antonia in calitate de compozitor alaturi de cei doi producatori si de INNA.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.