Setari Cookie-uri

Foto: El este barbatul care i-a luat locul lui Johnny Depp

Vanessa Paradis l-a schimbat pe Johnny Depp cu el.

Cantareata Vanessa Paradis, care, in urma cu cateva luni, s-a despartit de actorul Johnny Depp dupa o relatie de 14 ani, are un nou iubit, milionarul francez Guy-David Gharbi, informeaza thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Cei doi s-au cunoscut in mai, in timpul unei calatorii cu avionul de la Los Angeles la Paris, si in prezent sunt un cuplu.

Gharbi este proprietarul Usinedeco, varianta franceza a companiei Ikea.

"Incheierea relatiei dintre ei a fost un lucru dificil pentru Johnny (Depp) si Vanessa", a declarat o sursa.

"Amandoi se gandesc sa ramana o familie unita, pentru ca cei doi copii ai lor au fost si raman singura prioritate", a mai spus aceasta.

"Dar Vanessa si Guy-David au devenit apropiati in ultimele luni si, desi nu se grabesc, formeaza un cuplu acum. Guy-David si-a exprimat clar sentimentele pentru Vanessa, dar i-a spus ca este fericit sa ii acorde tot timpul de care are nevoie", a adaugat sursa.

Citește și:

La inceputul lunii august, cantareata si actrita franceza Vanessa Paradis a vorbit in premiera despre despartirea de Johnny Depp - partenerul ei de viata din ultimii 14 ani -, intr-un interviu acordat publicatiei Elle. In acest interviu, artista a vorbit despre iubire si relatia de cuplu, determinandu-i pe jurnalistii francezi sa creada ca aceasta a vorbit despre sentimentele ei si despre separarea de Johnny Depp.

"Nu am o reteta universal valabila pentru fericire, dar cred ca, daca ai dorinta, atunci ai «motorul» fericirii. Nu trebuie sa te simti obligat sau fortat sau sa te repeti la infinit", a spus Vanessa Paradis.

"De exemplu, urasc sa aud ca cineva spune: «trebuie sa muncesti din greu daca traiesti intr-un cuplu». Eu nu cred asta, trebuie sa iti doresti sa te afli in acel cuplu. Iar eu imi doresc sa ma aflu exact unde ma aflu in acest moment", a adaugat artista franceza.

Citește și:



Foto: Captura din interviu acordat Dailymotion

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.