Setari Cookie-uri

Problemele lui Michael Jackson ies la iveala

De ce se temea cel mai mult cantaretul?

Michael Jackson suferea de paranoia si anxietate si era "un dezastru paralizat din punct de vedere emotional" in ultimele zile de viata, afirmau intr-o serie de e-mail-uri interceptate de o publicatie americana organizatorii concertelor pe care starul american urma sa le sustina la Londra in 2009, informeaza Mediafax.

Potrivit acestor e-mail-uri interceptate de presa americana, citate de Daily Mail, organizatorii concertelor pe care megastarul urma sa le sustina incepand din iulie 2009, la Londra, se temeau pentru stabilitatea psihica a artistului si spuneau despre acesta ca era "un dezastru paralizat din punct de vedere emotional".

Publicatia Los Angeles Times a obtinut astfel 250 de pagini de corespondenta online, continand mesajele schimbate de directorii Anschutz Entertainment Group - compania care finanta seria de 50 de concerte ale starului, incluse in turneul "This Is It" - cu cativa membri din echipa de productie a show-urilor.

Citește și:

Aceste e-mail-uri vor juca un rol central in procesul care va demara anul viitor intre gigantul din industria asigurarilor Lloyds din Londra, care a cerut unui judecator sa anuleze polita de 17,5 milioane de dolari pe care, potrivit reclamantului, compania AEG a obtinut-o prin depozitii mincinoase referitoare la starea de sanatate a cantaretului si disponibilitatea acestuia de a sustine concerte live.

"Exista semnale puternice care indica paranoia, anxietate si un comportament obsesiv. Cred ca cel mai bun lucru pe care putem sa il facem este sa il chemam pe cel mai bun psihiatru ca sa il evalueze cat mai repede posibil. E ca si cum ar exista doi oameni in el: unul care incearca sa ramana acelasi care era in trecut si care ar putea fi din nou, iar celalalt care se afla intr-o stare slabita si tulburata. Cred ca avem nevoie de asistenta de specialitate in aceasta chestiune", declara Kenny Ortega.

Citește și:

"MJ s-a incuiat in camera lui, beat si deznadajduit", spunea el intr-un e-mail adresat directorului AEG, Tim Leiweke, aflat in acel moment la Los Angeles. "Am incercat sa il trezesc. Am strigat atat de tare la el incat credeam ca voi zgudui peretii. E un dezastru paralizat din punct de vedere emotional, macinat de dubii si scarbit de el insusi, acum cand a venit ora concertelor".

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.