Setari Cookie-uri

Heidi Klum si Rihanna vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Heidi Klum face dezvaluiri uimitoare intr-o emisiune a unei televiziuni americane. Subiectul este noua sa relatie cu bodyguard-ul, iar declaratia este provocata de acuzarile facute de fostul sot. Heidi sustine ca nu l-a inselat niciodata, ca nu s-ar fi putut uita la un alt barbat cat au fost impreuna, dar ca este normal sa incerce fiecare sa isi refaca viata si sa ofere tot ce este mai bun copiilor lor, informeaza Tmz.com.

Smiley nu mai vorbeste cu nimeni. Din cauza unor probleme de sanatate, artistul nu mai comunica decat prin intermediul site-urilor de socializare, asa cum el insusi declara pe contul sau de Facebook. Nici macar urarile de „La multi ani” nu pot sa-l faca sa se abata de la „pauza vocala”, deci nu vor fi exceptii. Dar daca s-ar lovi... cum ar transcrie tipatul de durere pe Facebook?

Citește și:

Mike Tyson a terminat cu boxul, acum vrea sa danseze! Sportivul a declarat ca vrea sa faca parte dintr-un musical pentru a-si schimba imaginea de dur, informeaza Libertatea.


Toamna, Madonna si frunzele cad. Nu ca ar fi prima data cand Madonna abandoneaza scena intr-un mod total imprevizibil (chiar si pentru ea), insa de data aceasta a doborat si una dintre dansatoare, prinsa in vraja propriei melodii si coregrafii. Totul s-a intamplat in timpul unui concert din cadrul turneului Madonna World Tour 2012, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.