Faimosul site de tehnologie american Gizmodo a realizat un reportaj despre industria globala de videochat, in cadrul caruia prezinta povestile mai multor femei care isi castiga existenta dezbracandu-se in fata webcam-urilor. Printre ele se numara si Ana, o romanca ce castiga 1.000 dolari lucrand doar cinci zile pe luna.

MINCIUNILE de pe etichete: Ce contin uleiurile si ce spun producatorii

Potrivit reporterilor Gizmodo, Ana intruchipeaza toate stereotipurile pe care un american le-ar putea avea despre o tanara din Romania. "La 24 de ani, este isteata - chiar sireata -, flirteaza intr-un mod care te face sa vrei sa-ti verifici buzunarul de la spate si are o frumusete izbitoare de tip slavic".

Vorbeste impecabil engleza si are o personalitate dezarmanta, scriu reporterii americani, care precizeaza ca romanca a acceptat sa le expuna povestea ei de viata contra unei sume de bani.

Ana isi omoara timpul liber in apartamentul ei din Bucuresti, jucandu-se cu cele cateva pisici pe care le detine, butonand la jocul Diablo 3 si incercand sa creeze ea insasi un joc pentru iPhone si iPad. Iar timp liber are berechet, in conditiile in care in cele cinci zile pe care le lucreaza in mod normal pe luna castiga 1.000 de dolari.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET!

Wow! O romanca a fost invitata la nunta lui Kim Kardashian
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: