Setari Cookie-uri

Destainurile unei romance care face videochat

Citeste despre stereotipurile videochat-ului intruchipate intr-o romanca

Faimosul site de tehnologie american Gizmodo a realizat un reportaj despre industria globala de videochat, in cadrul caruia prezinta povestile mai multor femei care isi castiga existenta dezbracandu-se in fata webcam-urilor. Printre ele se numara si Ana, o romanca ce castiga 1.000 dolari lucrand doar cinci zile pe luna.

Potrivit reporterilor Gizmodo, Ana intruchipeaza toate stereotipurile pe care un american le-ar putea avea despre o tanara din Romania. "La 24 de ani, este isteata - chiar sireata -, flirteaza intr-un mod care te face sa vrei sa-ti verifici buzunarul de la spate si are o frumusete izbitoare de tip slavic".

Vorbeste impecabil engleza si are o personalitate dezarmanta, scriu reporterii americani, care precizeaza ca romanca a acceptat sa le expuna povestea ei de viata contra unei sume de bani.

Ana isi omoara timpul liber in apartamentul ei din Bucuresti, jucandu-se cu cele cateva pisici pe care le detine, butonand la jocul Diablo 3 si incercand sa creeze ea insasi un joc pentru iPhone si iPad. Iar timp liber are berechet, in conditiile in care in cele cinci zile pe care le lucreaza in mod normal pe luna castiga 1.000 de dolari.

Citește și:

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET!

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.