Setari Cookie-uri

Lady Gaga si Blake Lively vin cu Stirile zilei

Kudika te informeaza despre ultimele evenimentele din lumea mondena.

Lady Gaga insarcinata?

Kelly Osbourne isi face publice suspiciunile privind-o pe Lady Gaga in emisiunea lui Alan Carr. Tanara afirma ca Gaga s-a ingrasat din cauza unei eventuale sarcini. Argumentele sunt observatiile facute de Kelly vizavi de vestimentatia cantaretei, care, in ultima vreme, isi tot mascheaza zona abdominala, desi ne-a obisnuit cu tinute mult mai provocatoare. Observatia lui Kelly este notata de Dailynews.co.uk.

Sursa foto: Northfoto.com, Copyright: © Northfoto 2002-2011.

Intr-adevar, Lady Gaga a aratat niste forme mai implinite in turul „Born this way”. Artista sustine insa ca explicatia este una foarte simpla: extraordinarele talente gastronomice ale tatalui sau. Desi nu se rusineaza de kilogramele capatate, declara ca pe viitor va fi mai atenta la alimentatia sa, informeaza in continuare Dailymail.co.uk.

Citește și:

Blake Lively neaga zvonurile despre sarcina

Desi a afirmat de curand ca isi doreste foarte multi copii, actrita nu devine o familista. Nu inca. Purtatorul sau de cuvant neaga categoric zvonurile raspandite pe platou. New York Post sunt primii care noteaza vestile, argumentand ca Blake este foarte grijulie cu ce si cand mananca, insa de la nunta pare a-si imbogati meniul. Sa asteptam inca trei, patru luni, sa vedem daca suspiciunile se confirma sau nu. Asa cum ne-a surprins cu nunta, ne poate uimi cu un mini-blake.

Sursa foto: Northfoto.com, Copyright: Abaca

Oana Zavoranu este implicata intr-un scandal “la moda”

Se pare ca Silviu Prigoana si-a manifestat interesul pentru compania Oanei, invitand-o intr-un concediu in strainatate. Sursa informatiilor vehiculate de Libertatea.ro este Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a politicianului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.