Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Datorita numeroaselor comentarii referitoare la greutatea ei din ultima vreme, Lady Gaga marturiseste tare si clar: “Asta sunt!” Fara a fi rusinata cu felul in care arata si acceptandu-si trecutul si defectele, cantareata a postat pe blogul propriu, Littlemonsters.com, cateva fotografii in care ii este surprinsa silueta in toata “splendoarea”.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

La prima fotografie, Gaga posteaza urmatoarea descriere: “bulimica si anorexica de cand aveam 15 ani”. Reactiile “monstruletilor”la aceasta marturisire nu au intarziat sa apara, fiind unul mai penibil – pardon – unul mai sentimental decat celalalt.

Sursa foto: Littlemonsters.com

Cantareata mai spune si ca iubitul ei o prefera cu formele mai pline si ca mancarea o face sa fie mai fericita ca niciodata. Prefera sa manance fara sa se ingrijoreze pentru greutatea ei si sa fie mai sanatoasa (si cu sanatatea mentala ce facem?). Artista refuza consilierea psihologica: “Asta sunt! Si sunt mandra in orice forma.”

De asemenea, Gaga sustine acea estetica a uratului despre care am invatat la scoala: atat pe blog (sectiunea Body Revolution), cat si prin Fundatia “Born this Way” (creata impreuna cu mama ei).

Sursa foto: Littlemonsters.com

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: