Setari Cookie-uri

Marturisiri Gaga-licious

Lady Gaga riposteaza la comentariile legate de greutatea sa. Cea mai buna arma: propriul blog.

Datorita numeroaselor comentarii referitoare la greutatea ei din ultima vreme, Lady Gaga marturiseste tare si clar: “Asta sunt!” Fara a fi rusinata cu felul in care arata si acceptandu-si trecutul si defectele, cantareata a postat pe blogul propriu, Littlemonsters.com, cateva fotografii in care ii este surprinsa silueta in toata “splendoarea”.

La prima fotografie, Gaga posteaza urmatoarea descriere: “bulimica si anorexica de cand aveam 15 ani”. Reactiile “monstruletilor”la aceasta marturisire nu au intarziat sa apara, fiind unul mai penibil – pardon – unul mai sentimental decat celalalt.

Sursa foto: Littlemonsters.com

Cantareata mai spune si ca iubitul ei o prefera cu formele mai pline si ca mancarea o face sa fie mai fericita ca niciodata. Prefera sa manance fara sa se ingrijoreze pentru greutatea ei si sa fie mai sanatoasa (si cu sanatatea mentala ce facem?). Artista refuza consilierea psihologica: “Asta sunt! Si sunt mandra in orice forma.”

Citește și:

De asemenea, Gaga sustine acea estetica a uratului despre care am invatat la scoala: atat pe blog (sectiunea Body Revolution), cat si prin Fundatia “Born this Way” (creata impreuna cu mama ei).

Sursa foto: Littlemonsters.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.