Setari Cookie-uri

Jada Pinkett si Maximilian vin cu Stirile Zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile din lumea mondena din strainatate si de la noi.

Elvis Presley depasit de Lil Wayne

Conform Mediafax.ro, Lil Wayne are 109 mentionari in topul “Hot 100”, realizat de Billboard, pe cand Elvis Presley a fost mentionat de 108 ori in acelasi top. Acelasi site sustine ca “Elvis […] isi mentine suprematia in raport cu Wayne”, dat fiind faptul ca 25 dintre piesele lui Presley au fost in top 10 pentru Billboard, pe cand Wayne are doar 17 melodii cu acelasi statut. Halal criterii de evaluare a valorilor mai au realizatorii acestor topuri!

Nevasta lui Will Smith in ipostaze sexy

Jada Pinkett Smith a acceptat sa se implice in campania sprijinita de Salma Hayek si menita sa sporeasca gradul de constientizare a populatiei in legatura cu traficul de persoane. Filmarea in care aceasta apare goala, unduindu-se pe ritmuri lente si fiind mangaiata de un alt barbat este creata tocmai pentru aceasta campanie.

Citește și:

Andreea Raicu in proces

Ieri, vedeta TV Andreea Raicu l-a trimis in fata judecatorilor pe Sorin Tarau, in calitate de martor pentru faptul ca reclamele la diamante in care aparea ea au ramas in oras si dupa incheierea contractului cu o firma de bijuterii. Lipsa colaborarii i-a afectat in mod semnificativ veniturile, iar in acest proces Andreea cere daune morale de 50 000 de euro, informeaza Libertatea.ro.

De ce s-a destramat, de fapt, 3SE?

Prezenti la un eveniment monden intr-un club, unde au si cantat, Viorel, Mihai si Laurentiu au vorbit si despre despartirea lor. Si astazi un subiect sensibil, baietii au preferat sa glumeasca pe aceasta tema, dezvaluind ca succesul lor devenise incomod pentru unii, acesta fiind, de fapt, motivul destramarii trupei, informeaza Libertatea.ro.

Maximiliam – Domnisoare

Dragul de Maxi vine cu un clip nou - probabil “s-o phie” saturat de leneveala. In acelasi stil parodic-ironic-glumet-rautacios, Maximilian, Spike si Zhao penalizeaza cumva defectele ambelor sexe (cu accent pe obsesiile femeilor: masini, stabilitate, suparari).

Citește și:

Cea mai importanta femeie este…

Adrian Cristea, fotbalistul Petrolului, marturiseste, cu ocazia unui interviu acordat celor de la Libertatea.ro, cine este cea mai importanta femeie din viata lui. Desigur, cititoarele s-ar astepta ca fotbalistul sa numeasca una dintre cuceririle sale. Raspunsul a fost, insa, altul: “Cea mai importanta este, cu siguranta, fetita mea, Rania. Incerc sa petrec alaturi de ea cat de mult timp pot.”

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.